100 gram pure chocolade 100 gram melkchocolade 0,75 dl slagroom 1 stokje kaneel 75 gram suiker 125 gram gesmolten boter ( ongezouten ) 2 eieren snufje zout extra chocolade puur, melk of wit Cacaopoeder Bereidingswijze: Smelt de chocolade au bain-marie. Zorg ervoor dat deze niet te heet word. Zo ongeveer handwarm. Zet apart. Kook de…
Lees meer

Veel mensen hebben moeite met het schillen en koken van asperges. Er zijn allerlei hulpmiddelen op de markt die het allemaal makkelijk horen te maken, maar in werkelijkheid ontstaat er alleen maar verwarring. Asperges hebben maar een korte kooktijd nodig en zijn als ze zijn gekookt in het kookvocht ongeveer 5 dagen tot een week…
Lees meer

5 Gare Asperges 100 gram verse krab 2 zacht gekookte eieren 150 gram kalfsmuis of rosbief Peper en zout iets citroen sap 2 eetlepels crème fraîche verse pluk sla en kruiden olijfolie Snijd de krab, asperges, en ei aan fijne blokjes. Meng dit aan met de crème fraîche, peper, zout en de citroen. Snijd de…
Lees meer